Sale! SANTOEMMA SABRINA SW15

SANTOEMMA SABRINA SW15 HOT

SAHOTCAA220M

Aspiratorul cu injectie extractie SW15 HOT  este cel mai mic extractor cu sistem de incalzire. Fiind cu apa fierbinte este foare eficient la curatarea textilelor foarte murdare Cu sistemul special de vacum HighWaterlift asigura o curatenie excelenta si un timp scazut de uscare.

More details

7 000,00 lei

Detalii produs

Aspiratorul cu injectie extractie SW15 HOT  este cel mai mic extractor cu sistem de incalzire. Fiind cu apa fierbinte este foare eficient la curatarea textilelor foarte murdare.  Cu sistemul special de vacum HighWaterlift asigura o curatenie excelenta si un timp scazut de uscareAspiratorul cu injectie extractie SW15 HOT poate fi incarcat si transportat intr-o masina mica sau pe scari fara probleme datorita dimensiunei si greutatii scazute. SW 15 HOT poate fi echipat optional cu accesoriul (NS10PN) pentru a curata interiorul masinii sau (NS270N) pentru a curata covoarele si mochetele foarte murdare.

Curățarea cu aparatul de Injecție-extracție cu apă fierbinte

Când cureți textile, procesul de curățare poate fi îmbunătățit prin folosirea apei calde în loc de apă la temperatura camerei. Testele specifice arată că dacă cureți textilele cu o temperatura adițională de 10°C ai același rezultat ca și cum ai curăța de 2 ori cu o temperatura mai joasa cu 10°C. Sistemul de încălzire instantă de la îți permite să ai apă fierbinte instant după ce ai pornit aparatul. Nu trebuie să astepți o perioadă lungă pentru ca temperatura apei să ajungă la temperatura, totul e instant, nu ca la alte produse concurente de pe piață. Apa pulverizată pe textil este fierbinte pentru o mai bună si eficientă curățare.

 

Tehnologia HIGH WATERLIFT

Cand cureti textile, timpul de uscare după aspirare depinde în mare masură de puterea de extracție a aspiratorului.

Special concepute de Santoemma motoarele de extracție cu HighWaterlift, permit extracție cu 50% mai mult decât aspiratoarele standard. Asigura un timp de uscare mult mai rapid. Nu doar timpul de uscare este redus, dar asigura și rezultate mult mai bune în procesul de curățare, fiindcă extrage mult mai ușor soluția și mizeria din tapițerie prin tehnologia HighWaterlift.

Beneficii:

- Putere extractie mare

- Timpi de uscare mai mici

- Calitatea si rezultatele mai bune in procesul de curatare

- Motoare puternice de extractie

-Scade la jumate timpii de curatare datorita apei calde

Directii de utilizare:

Injectie extractie Santoemma

- Se pulverizeaza solutia de curatare pe suprafata (tapiterie, covoare, canapea) cu un pulverizator pana se umezeste, se agita cu o perie si apoi se astepta cateva secunde ca solutia sa actioneze. Apoi cu aspiratorul Profesional Santoemma se pulverizeaza apa in fibrele din textile si imediat este extrasa prin injectie-extractie. Solutia si murdaria este recuperata inapoi in aparat. Se clateste suprafata pana nu mai ramane spuma in tapiterie.

Specificatii tehnice:

Culoare: Albastru

Material: Polietilena de inalta densitate (HDPE) cu rezistenta foarte mare la chimicale

Capacitate bazin apa: 14 Litri

Capacitate bazin recuperare: 14 litri

Motor: 1500 w in 2 faze

Pompa cu by-pass: Cu vibratii

Putere: 70W

Presiune maxima de injectare: 4 bari

Cantitatea maxima de apa pe min: 1.5L

Temperatura maxima apa boiler: 50 grade C

Putere extragere (mmH2O): 3000

Sistem de incalzire, putere: 1800 W

Lungime cablu: 10 m

Dimensiune furtun: 2.5 m

Greutate: 22 kg

Greutate ambalaj: 25 kg