Pad de blana Optimum Hyper Wool Foam Pad (16.5 cm)

OPT 072

Optimum Hyper™Wool Foam Pad este primul pad hibrid care este o combinație de lână și burete care poate fi folosit cu mașina orbitală și care poate polișa zgârieturi de hârtie abrazivă de 1000.

More details

150,00 lei

Detalii produs

Combinația de Rupes Bigfoot și padul Optimum Hyper™Wool Foam Pad reușește rezultate apropiate de o mașină de polișat rotativă folosind paduri de blană cu fire răsucite! Avantajul folosirii combinației dintre Optimum Hyper™Wool Foam Pad și Rupes Bigfoot este taierea mai bună cu urme foarte mici de zgârieturi mici față de o rotativă.

Beneficii:

  • Pad special conceput pentru mașini orbitale cu tăiere foarte bună
  • Este mai sigur combinația blană mașină orbitală decât blană mașină rotativă.
  • Scoate și zgârieturi mai adânci

Direcţii de utilizare:

Pentru a scoate zgârieturi de hârtie abrazivă de 1000, pulverizează Optimum Hyper™ Compound pe padul Optimum Hyper™Wool Foam Pad și folosește Rupes Bigfoot pe viteza 3-4 sau mașina rotativă pe la 1200-1400 RPM (rotații pe minut). Această combinație va scoate (nu ascunde) zgârieturile adânci lasând o suprafață cu zgârieturi foarte fine. Folosește apoi Optimum Hyper Polish și un pad de polișat ca și BOOSKI PADS galben pentru a avea o suprafață finisată, înainte de a aplica protecția ceramică Optimum Opti-gloss sau ceara lichidă Optimum Car Wax.

Specificaţii tehnice:

  • Mărime: 16.5 cm